Love Island SPOILER: Jake dringt er bij de jongens op aan om hun partners te dumpen als bombshell-meisjes Casa Amor . binnenkomen

Twaalf nieuwe bombshells zijn de Love Island-villa binnengekomen terwijl de Casa Amor-week in stijl begint.

Met zes opvallende nieuwe meisjes en zes knappe nieuwe mannen die hun best doen om de hoofden van de eilandbewoners te doen draaien, wordt het een echte test wie kan blijven trouw binnen hun paren.

In de eerste beelden moedigt Jake Cornish – die de enige eilandbewoner is met een vriendin nadat hij de zaken officieel heeft gemaakt met Liberty Poole – iedereen aan om hun partners te dumpen voor de nieuwkomers.

Trouble: Zes nieuwe bombshell-meisjes arriveren maandag in Casa Amor voor een verleidingsuitdaging die zal bewijzen of de jongens trouw zijn aan hun koppels (foto: Kaila Troy, Lillie Haynes, Amy Day, Salma Naran, Mary Bedford en Clarisse Juliette)

Trouble: Zes nieuwe bombshell-meisjes arriveren maandag in Casa Amor voor een verleidingsuitdaging die zal bewijzen of de jongens trouw zijn aan hun koppels (foto: Kaila Troy, Lillie Haynes, Amy Day, Salma Naran, Mary Bedford en Clarisse Juliette)

Als advocaat van de duivel zegt hij tegen zijn maten: ‘Jullie jongens zijn allemaal alleenstaande mannen. Niemand van jullie heeft een etiket op je.

‘Een etiket bevestigt dat ding. Bij mij cementeert het zeker dat ding. Als ik in jouw schoenen stond, zou ik denken “f*** it”.

‘Als ik iets beters heb, ga ik met ze praten en leer ze wat beter kennen. Dit is een keer in je leven.’

Ondertussen zegt Jake’s vriendin Liberty vol vertrouwen tegen de meisjes: ‘Ik denk niet dat ik bedrogen zal worden’. Waarop haar beste vriend Kaz Kamwi waarschuwt: ‘Jake zou het verdomme niet durven.’

Advocaat van de duivel: Jake - die de enige eilandbewoner is met een vriendin nadat hij de zaken officieel heeft gemaakt met Liberty - moedigt iedereen aan om hun partners te dumpen voor de nieuwkomers

Advocaat van de duivel: Jake - die de enige eilandbewoner is met een vriendin nadat hij de zaken officieel heeft gemaakt met Liberty - moedigt iedereen aan om hun partners te dumpen voor de nieuwkomers

Advocaat van de duivel: Jake – die de enige eilandbewoner is met een vriendin nadat hij de zaken officieel heeft gemaakt met Liberty – moedigt iedereen aan om hun partners te dumpen voor de nieuwkomers

'Jullie jongens zijn allemaal alleenstaande mannen.  Niemand van jullie heeft een label op je': Jake moedigde de jongens aan om hun ogen te laten dwalen nadat ze elkaar omhelsden voor een groepsknuffel

'Jullie jongens zijn allemaal alleenstaande mannen.  Niemand van jullie heeft een label op je': Jake moedigde de jongens aan om hun ogen te laten dwalen nadat ze elkaar omhelsden voor een groepsknuffel

‘Jullie jongens zijn allemaal alleenstaande mannen. Niemand van jullie heeft een label op je’: Jake moedigde de jongens aan om hun ogen te laten dwalen nadat ze elkaar omhelsden voor een groepsknuffel

Zie je: De jongens sloop toen de villa uit om de nieuwe meisjes in Casa Amor te ontmoeten terwijl de meisjes boven kletsten

Zie je: De jongens sloop toen de villa uit om de nieuwe meisjes in Casa Amor te ontmoeten terwijl de meisjes boven kletsten

Zie je: De jongens sloop toen de villa uit om de nieuwe meisjes in Casa Amor te ontmoeten terwijl de meisjes boven kletsten

Yipee: Ze leken geen spijt te hebben van het ontsnappen uit de Love Island-villa voor Casa Amor

Yipee: Ze leken geen spijt te hebben van het ontsnappen uit de Love Island-villa voor Casa Amor

Yipee: Ze leken geen spijt te hebben van het ontsnappen uit de Love Island-villa voor Casa Amor

Ondertussen kregen de meisjes de verantwoordelijkheid om de koffers van de jongens in te pakken nadat ze de villa hadden uitgeslopen terwijl ze boven aan het kletsen waren.

Liberty nam geen risico dat haar man haar zou vergeten en besloot een van haar beha’s in Jake’s tas te stoppen.

Ondertussen grapte Kaz over de koffer van Tyler Cruickshank: ‘Zal ik een witte spijkerbroek opsturen? Er wordt hier niet genoeg gesaboteerd.’

Bezorgd?  De meisjes moesten vervolgens de koffers van de jongen inpakken en Liberty besloot een van haar beha's mee te nemen en liefkozend aan Jake's kleren te snuffelen terwijl ze het karweitje voltooide.

Bezorgd?  De meisjes moesten vervolgens de koffers van de jongen inpakken en Liberty besloot een van haar beha's mee te nemen en liefkozend aan Jake's kleren te snuffelen terwijl ze het karweitje voltooide.

Bezorgd? De meisjes moesten vervolgens de koffers van de jongen inpakken en Liberty besloot een van haar beha’s mee te nemen en liefkozend aan Jake’s kleren te snuffelen terwijl ze het karweitje voltooide.

'Ik denk niet dat ik bedrogen zal worden', zei Liberty terwijl ze haar vertrouwen voor Jake liet zien

'Ik denk niet dat ik bedrogen zal worden', zei Liberty terwijl ze haar vertrouwen voor Jake liet zien

‘Ik denk niet dat ik bedrogen zal worden’, zei Liberty terwijl ze haar vertrouwen voor Jake liet zien

Hugo Hammond en Chloe Burrows zijn de enige eilandbewoners in een vriendschapspaar, waarbij beide partijen enthousiast zijn om de nieuwkomers te ontmoeten.

Hugo was zoemend over de set-up en onthulde: ‘I love it, I love it. Casa Amor is mijn nieuwe begin, het is mijn nieuwe start. We hebben hier een nieuwe Hugo zitten.’

En Chloe was net zo opgewonden en zei: ‘Ik ben verdomme aan het zoemen. Ik wil ze gewoon allemaal zien [the new boys] en hou van ze allemaal.’

Ze voegde eraan toe: ‘ik ben een spel. Ik wil flirten, ik wil zoenen, iedereen weet dat ik dol ben op zoenen. Ik voel me zo zelfvoldaan. Ik heb weer de macht.’

Zoemend: Hugo zei dat Casa Amor zijn nieuwe 'nieuwe start' was

Zoemend: Hugo zei dat Casa Amor zijn nieuwe 'nieuwe start' was

Wauw!  Ondertussen zei Chloe dat ze met iedereen wil flirten en knuffelen

Wauw!  Ondertussen zei Chloe dat ze met iedereen wil flirten en knuffelen

Zoemend: Hugo (L) en Chloe (R) zijn de enige eilandbewoners in een vriendschapspaar waarvan beide partijen enthousiast zijn om de nieuwkomers te ontmoeten

'We hebben hier een nieuwe Hugo,' De gymleraar keek extatisch over de nieuwkomers

'We hebben hier een nieuwe Hugo,' De gymleraar keek extatisch over de nieuwkomers

‘We hebben hier een nieuwe Hugo,’ De gymleraar keek extatisch over de nieuwkomers

Chloe kreeg snel haar wens toen Kaz een sms ontving met de tekst: ‘Meisjes, zoals jullie misschien hebben gemerkt, hebben de jongens de villa verlaten.

‘Ze zijn met jongens op vakantie gegaan naar Casa Amor. Je hebt 6 nieuwsjongens om te leren kennen.

‘Maak je klaar om Matthew, Sam, Medhy, Harry, Dale & Jack te ontmoeten. #allchange #menfordays’

De nieuwe jongens verzamelen zich snel bij de meisjes bij de vuurplaats van de villa en beginnen elkaar beter te leren kennen.

Jongens jongens jongens: Dale Mehmet, Medhy Malanda, Sam Jackson, Matthew MacNabb, Harry Young en Jack Barlow arriveren maandag in de villa

Jongens jongens jongens: Dale Mehmet, Medhy Malanda, Sam Jackson, Matthew MacNabb, Harry Young en Jack Barlow arriveren maandag in de villa

Jongens jongens jongens: Dale Mehmet, Medhy Malanda, Sam Jackson, Matthew MacNabb, Harry Young en Jack Barlow arriveren maandag in de villa

'Elk meisje rookt': de nieuwkomers aarzelden niet om door te breken en kennis te maken met de meisjes die in de villa stonden te wachten

'Elk meisje rookt': de nieuwkomers aarzelden niet om door te breken en kennis te maken met de meisjes die in de villa stonden te wachten

‘Elk meisje rookt’: de nieuwkomers aarzelden niet om door te breken en kennis te maken met de meisjes die in de villa stonden te wachten

Gevarenzone: met zoenen, seksposities en voetzoenen als onderdeel van de uitdagingen van de avond, worstelen de eilandbewoners om hun moraal te behouden en hun hoofd ongemoeid te laten

Gevarenzone: met zoenen, seksposities en voetzoenen als onderdeel van de uitdagingen van de avond, worstelen de eilandbewoners om hun moraal te behouden en hun hoofd ongemoeid te laten

Gevarenzone: met zoenen, seksposities en voetzoenen als onderdeel van de uitdagingen van de avond, worstelen de eilandbewoners om hun moraal te behouden en hun hoofd ongemoeid te laten

In de Beach Hut zegt Dale later: ‘Ieder meisje rookt. Zo knap, ik was verbijsterd.’

En Medhy voegt er later aan toe: ‘Kaz heeft me zeker versteld doen staan. Ze is prachtig.’

Terwijl de meisjes zich klaarmaken, ondervraagt ​​Liberty de meisjes: ‘Wie vind jij de aantrekkelijkste van hen?’ waarop Chloe antwoordt: ‘Het zou waarschijnlijk Dale zijn.’

Als de avond valt in Casa Amor en de Love Island-villa, beginnen beide groepen een selectie van ordinaire spellen te spelen, waaronder nooit heb ik ooit en waarheid of durf.

Met zoenen, seksposities en voetzoenen bij de uitdagingen, worstelen de eilandbewoners om hun moraal te behouden en hun hoofd ongemoeid te laten.

Liefde Eiland gaat van start om 21.00 uur op ITV2 en de ITVHub

ONTMOET DE NIEUWE CASA AMOR ISLANDERS

Naam: Kaila Troy

Leeftijd: 28

Van: Dublin

Bezigheid: Internationale DJ

Waar kijk je naar uit in de Villa? Ik kijk er echt naar uit om iedereen te ontmoeten en iemand te vinden. Ik ben echt geïntrigeerd en opgewonden over wie ik daar zal ontmoeten.

Bezigheid: Mary Bedford

Leeftijd: 22

Van: Wakefield

Bezigheid: Model

Wie heb je in de Villa op het oog? Liam. Hij is gewoon mooi. Hij is om te beginnen 1,80 meter, hij lijkt echt ouderwets, als een heer. En hij is eigenlijk even oud als ik. Hij is perfect. Behalve die Teddy of Toby.

Naam: Medhy Malanda

Leeftijd: 24

Van: Luton (oorspronkelijk België)

Bezigheid: American football-speler en model

Ga je op de tenen staan ​​om te krijgen wie je wilt? Op de tenen trappen is niet eens een vraag! Het maakt deel uit van het spel, als je niet blij bent dat er op je tenen wordt getrapt, kom dan niet naar de show; vooral als het gaat om Casa Amor. Daarvoor ben ik hier.

Naam: Harry Young

Leeftijd: 24

Van: Glasgow

Bezigheid: Autoverkoper

Wie heb je in de Villa op het oog? Kaz heeft altijd in mijn top drie gestaan. Maar als ik daar eenmaal ben en met mensen praat, kan het veranderen.

Naam: Salma Naran

Leeftijd: 20

Van: Dublin

Bezigheid: Model / invloed

Waarom heb je je aangemeld voor Love Island? Ik ben nog nooit verliefd geweest. Wat is een betere plek om een ​​tunnelvisie te hebben en die echt te vinden? Het is de perfecte sfeer, je hebt geen afleiding van de buitenwereld. Het lijkt erop dat de tijd daar snel gaat op een goede manier – het is alsof je me echt leuk vindt of niet? In de echte wereld is het zo slap. Met dit, het is gewoon, je moet het weten.

Naam: Amy Dag

Leeftijd: 25

Van: Surrey

Bezigheid: artiest

Waarom heb je je aangemeld voor Love Island: Ik ben duidelijk niet zo goed in daten met mezelf. Ik kijk uit naar de ervaring en het potentieel om iemand te vinden die ik misschien niet heb ontmoet.

Naam: Lillie Haynes

Leeftijd: 22

Van: South Shields

Bezigheid: Accountant in opleiding

Op wie heb je je oog laten vallen in de villa? Ik heb Jake zeker in de gaten. Hij is 100% het type jongen waar ik thuis voor zou gaan. Het is een te mooie wedstrijd om niet zomaar voor te gaan. Liam is absoluut een donker paard voor mij, hij is als James Bond als je naar hem kijkt, absoluut prachtig. Dus hij zou een zeer goede tweede kunnen zijn.

Naam: Jack Barlow

Leeftijd: 26

Van: Oost-sussex

Bezigheid: Autocoureur/coach

Op wie heb je je oog laten vallen in de villa? Ik ben echt een connectie type persoon, dus ik zal in staat zijn om meer persoonlijk te vertellen. Van wat ik heb gezien en van hun energie afgaan, staat Chloe bovenaan mijn lijst. Het was leuk om te zien dat ze zichzelf is en dat het haar niets kan schelen wat iemand denkt. Ik denk dat ze veel plezier zal hebben.

Naam: Matthew Macnabb

Leeftijd: 26

Van: Belfast

Bezigheid: Strategisch marketingadviseur

Hoe zouden je vrienden/familie je omschrijven? Mijn familie zou mij omschrijven als zeer ontspannen en relaxed, positief en optimistisch. En mijn vrienden zouden me omschrijven als heel avontuurlijk en heel positief.

Naam: Clarisse Juliet

Leeftijd: 23

Van: Londen

Bezigheid: Merkeigenaar/influencer

Wie heb je in de villa in de gaten? Teddy – hij is lang, zelfverzekerd en glad. Ik hou niet van vreselijke, arrogante jongens. Als ze eerlijk zijn, heb ik dat liever

Naam: Dale Mehmet

Leeftijd: 24

Van: Glasgow

Bezigheid: Kapper

Ga je op de tenen staan ​​om te krijgen wie je wilt? Het is wat het is, nietwaar? Ik ben geen slechterik die iemands meisje gaat stelen. Maar als ik iets wil, dan ga ik ervoor. Ik zou het allemaal op de juiste manier aanpakken. Iedereen zou goed op de hoogte zijn van wat ik aan het doen was.

Naam: Sam Jackson

Leeftijd: 23

Van: Clitheroe

Bezigheid: Onderhoudsmonteur

Ga je op de tenen staan ​​om te krijgen wie je wilt? Dat stoort me niet. Ik sta graag op iemands tenen om te krijgen wat ik wil. Als dat is wat ik moet doen, moet ik het doen. Ik kijk er ook naar uit om de jongens te ontmoeten, ik ben een echte jongensjongen. Ik zie mezelf ook opschieten met de jongens – het zal goed zijn om wat nieuwe mensen te ontmoeten en een paar bromances op gang te brengen!

.