Advertisements
& # 39; We have found the perfect balance between sustainable, practical and aesthetic & # 39 ;: Jules and Guy Sebastian boast of their ultra-modern $ 3.1 million fort in Sydney
Advertisements

Singer Guy Sebastian and wife Jules spent more than two years rebuilding and renovating them ultra modern Maroubra house.

And two months after joining the completed $ 3.1 million ultramodern fort of Sydney, Jules has shown how proud the couple is at the design.

& # 39; Every detail was important to us when we designed our house. We wanted the inside to be just as beautiful as the outside & # 39 ;, she wrote on Instagram on Wednesday.

& # 39; We have found the perfect balance between sustainable, practical and aesthetic & # 39 ;: Jules and Guy Sebastian boast of their ultra-modern $ 3.1 million fort in Sydney

Advertisements

& # 39; We have found the perfect balance between sustainable, practical and aesthetic & # 39 ;: Jules and Guy Sebastian boast of their ultra-modern $ 3.1 million fort in Sydney

Pictured: singer Guy Sebastian and wife Jules spent more than two years rebuilding and renovating their ultramodern Maroubra house

Pictured: singer Guy Sebastian and wife Jules spent more than two years rebuilding and renovating their ultramodern Maroubra house

Pictured: singer Guy Sebastian and wife Jules spent more than two years rebuilding and renovating their ultramodern Maroubra house

Although it was labeled by neighbors as a & # 39; demolition nightmare & # 39 ;, the couple claimed that they couldn't be happier with the results.

Jules thanked her builder for helping them & # 39; find the perfect balance between sustainable, practical and aesthetic. & # 39;

Advertisements

& # 39; @guysebastian and I love entertainment, so creating an inviting outdoor space was essential to make our guests feel relaxed and welcome, & # 39; she added.

The U-shaped compound is located on the Sydney coastline and is fully equipped with a tennis court, swimming pool, black boat, open garage and ocean views.

Home & # 39; s To Love has described the house as a place & full of grand gestures and a fascinating fusion of both the public and private person, without losing sight of the fact that it is also a family home ;

Stylish! The couple shared small sneak peeks of the interior of the accommodation on social media and in selective TV and magazine interviews

Stylish! The couple shared small sneak peeks of the interior of the accommodation on social media and in selective TV and magazine interviews

Stylish! The couple shared small sneak peeks of the interior of the accommodation on social media and in selective TV and magazine interviews

Tourist attraction? Due to the enormous size of the innovative design, the real estate of Guy can be seen at a considerable distance from both directions
Advertisements

Tourist attraction? Due to the enormous size of the innovative design, the real estate of Guy can be seen at a considerable distance from both directions

Tourist attraction? Due to the enormous size of the innovative design, the real estate of Guy can be seen at a considerable distance from both directions

Guy, Jules and their two children eventually moved to the state-of-the-art house in June, after a renovation and renovation that lasted more than two years.

And after a series of complaints from the locals, the full extent of how development has transformed the prosperous street was revealed earlier this month.

Google Street View photos show how Guy & # 39; s & # 39; concrete fort & # 39; far away from the modest family home that once merged into the adjacent buildings.

New house: Guy, Jules and their two children finally moved to the ultramodern house in June, after a renovation and reconstruction that lasted more than two years
Advertisements

New house: Guy, Jules and their two children finally moved to the ultramodern house in June, after a renovation and reconstruction that lasted more than two years

New house: Guy, Jules and their two children finally moved to the ultramodern house in June, after a renovation and reconstruction that lasted more than two years

An archived photo, taken at the beginning of 2014, shows what the original house once looked like in the quiet suburb.

With a double garage and privet hedge, the property seemed fairly commonplace, especially compared to the current state.

Another archived image, this time from October 2017, then shows the piece of land completely bare, which was brought down before the rebuilding.

Advertisements

The latest photos, taken this month by Daily Mail Australia, show the completed renovation towering above the simple single-storey house next door.

Before: an archived photo, taken at the beginning of 2014, shows what the original house once looked like in the quiet suburb

Before: an archived photo, taken at the beginning of 2014, shows what the original house once looked like in the quiet suburb

Before: an archived photo, taken at the beginning of 2014, shows what the original house once looked like in the quiet suburb

Blending in: with a double garage and privet hedge, the original building seemed fairly commonplace, especially compared to the current state

Blending in: with a double garage and privet hedge, the original building seemed fairly commonplace, especially compared to the current state

Blending in: with a double garage and privet hedge, the original building seemed fairly commonplace, especially compared to the current state

After: The latest photos, taken this month by Daily Mail Australia, show the completed renovation towering above the simple single-storey house next door
Advertisements

After: The latest photos, taken this month by Daily Mail Australia, show the completed renovation towering above the simple single-storey house next door

After: The latest photos, taken this month by Daily Mail Australia, show the completed renovation towering above the simple single-storey house next door

Innovative yet controversial: neighbors have long complained about the development, with lots of branding as a & # 39; fort & # 39; and some even threaten to leave the area

Innovative yet controversial: neighbors have long complained about the development, with lots of branding as a & # 39; fort & # 39; and some even threaten to leave the area

Innovative yet controversial: neighbors have long complained about the development, with lots of branding as a & # 39; fort & # 39; and some even threaten to leave the area

Due to the enormous size of the innovative design, the real estate of Guy can be seen at a considerable distance, from both directions.

Advertisements

Neighbors have long complained about the development, with a lot of branding it is a & # 39; fort & # 39; and some even threaten to leave the area.

In December Guy defended the renovation and told KIIS FM: & # 39; It is a long building style, but it is a pretty special house. It is not normal. It's not a cookie cutter house, it's cool. & # 39;

Stylish: in December Guy defended the renovation and told KIIS FM: & # 39; It's a long building style, but it's a pretty special house. It is not normal. It's not a cookie cutter house, it's cool & # 39;

Stylish: in December Guy defended the renovation and told KIIS FM: & # 39; It's a long building style, but it's a pretty special house. It is not normal. It's not a cookie cutter house, it's cool & # 39;

Stylish: in December Guy defended the renovation and told KIIS FM: & # 39; It's a long building style, but it's a pretty special house. It is not normal. It's not a cookie cutter house, it's cool & # 39;

The Battle Scars hit maker, 37, bought the $ 3.1 million home in 2013 and then spent two and a half years renovating.

Advertisements

In June he finally moved in with his wife Jules and their two children.

The Sebastians have since shared a glimpse of the interior of the building shared with design magazines and even invited television cameras & # 39; s inside.

New chapter: In June, Guy finally moved in with his wife Jules and their two children (photo)

New chapter: In June, Guy finally moved in with his wife Jules and their two children (photo)

New chapter: In June, Guy finally moved in with his wife Jules and their two children (photo)

Proud homeowners: The Sebastians have since shared a glimpse of the interior of the property with design magazines and have even invited television cameras inside.

Proud homeowners: The Sebastians have since shared a glimpse of the interior of the property with design magazines and have even invited television cameras inside.

Advertisements

Proud homeowners: The Sebastians have since shared a glimpse of the interior of the property with design magazines and have even invited television cameras inside.

. (TagsToTranslate) Dailymail (t) tvshowbiz